Hornetsima prija Nju Orleans, a navijačima...

Izvor: B92, zvanicni sajt

Nedelja, 08.12.2002.

08:45

Default images
Igračima Nju Orleans Hornetsa izgleda prija preseljenje iz Šarlota.Dejvid Vesli i ekipa su za sada možda i najprijatnije iznenadjenje u tekućoj NBA sezoni.Hornetsi imaju 100 procentan učinak u novom gradu, 11 utakmica – 11 pobeda.

Ipak, iako se grad Nju Orleans dugo borio za dobijanje kluba u NBA ligi, gledaoci i dalje nedostaju, I pored odličnog basketa koji im Hornetsi pružaju.

Dramatičnu pobedu nad Hjustonom u petak pratilo je 13,869 navijača, a hala prima 17,200 ljudi.Toliki broj nepopunjenih mesta Hornetsi su u Nju Orleans imali čak šest puta u 11 utakmica.To naravno brine gazde kluba, posebno imajući na umu da liga pomno prati kako Hornetsi "prolaze", posle premeštanja iz Šarlota.

Čekajući nove navijače, trener Hornetsa Pol Silas kaže da nije uopšte zabrinut: "Oni su nama od prvog dana.Uz nas su, a mi ih nismo izdali, biće OK”.

Hornetsi trenutno imaju skor od 14 pobeda i šest poraza, i nalaze se na trećem mestu istočne konferencije, divizije Central.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: