"Glupane, gde je nokaut? Pričaš svašta, a čekaš odluku sudija"

Predsednik UFC Dejna Vajt nije nimalo bio oduševljen predstavom teškaša u subotu uveče i na neki način uvredio Kurtisa Blejdsa.

Izvor: SN

Nedelja, 21.06.2020.

12:00

Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images

Dejna Vajt je poznat po svojim stavovima da najviše ceni nokaut ili polugu i da ga nervira kada borci odluku prepuste sudijama.

Sada je imao novi izliv besa na konferenciji za medije, a sve je bilo ustremljeno ka Kurtisu Blejdsu koji je jednoglasnom odlukom sudija pobedio Aleksandra Volkova.

Kurtis Blejds je pre početka borbe obećavao spektakl i govorio da će Volkova "bacati kao lutku" i da će ga vrlo brzo završiti, ali to nije uspeo da uradi zbog čega je Vajt bio ljut.

"Ja volim Kurtisa Blejdsa, ali on ima pogrešan stav. Stvarno, nemam ništa protiv momka, ali kada tokom čitave nedejle govoriš razna s***a bolje bi ti bilo da to u oktagonu i dokažeš. I, gde je nokaut? Izgledao si kao pravi glupan. Ostao je bez snage do kraja treće runde, a pričao je da će protivnika bacati kao lutku. Ali da, pobedio je", rekao je Dejna Vajt.

Ovo je bila četvrta uzastopna pobeda Kurtisa Blejdsa i oborio je rekord po broju obaranja na jednom meču teške kategorije.

"Pobedio sam i srećan sam, svaki delić mene je srećan zbog nove pobede. Iz kog god ugla da pogledaš, ja sam pobednik, moja je ruka bila u vazduhu i zbog toga sam srećan", rekao je Kurtis Blejds.

Njihova rasprava ovde nije stala, Vajt je nastavio da zamera Blejdsu na manjku kondicije rekavši kako je dva puta gubio od Frensisa Nganua i da posle ovakvog performansa ne zaslužuje borbu za titulu, već da mora da nastavi da se bori.

"Da se borim protiv koga? Borio sam se sa Džastinom Vilisom, rangiran lošije od mene. Šamil Abdurakimov, rangiran lošije od mene. Džunior dos Santos, lošije rangiran i sada Volkov, takođe lošije rangiran od mene. I šta kažeš?", iskren je bio Blejds.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: