"Ako Konor dođe u Dagestan, nahranio bih ga – nama su gosti svetinja"

Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov imao je zanimljiv odgovor na pitanje šta bi uradio kada bi Konor Mekgregor došao u Dagestan, odakle je Habib poreklom.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 22.10.2018.

11:00

Getty Images

Mekgregora je na turnir Olega Taktarova u znak pomirenja pozvao otac Habiba Nurmagomedova - Abdelmanap.

Otac Rusa, koji je pre dvadesetak dana pobedio Mekgregora, tako je odgovorio na sukob koji je tinjao pre borbe, a onda eskalirao posle nje kada je Nurmagomedov iskočio iz oktagona da bi se potukao sa članovima tima Konora Mekgregora.

Mlađi Nurmagomedov je sada za ruske medije istakao da bi Konora dočekao u drugačijem raspoloženju.

"Ako dođe u Dagestan, moramo da dočekamo goste, nama je to svetinja, a Dagestan je poznat po tome. Mislim da bi imao šta da vidi. Možemo da mu pokažemo dvoranu za rvanje pošto ne zna da se bori. Osim toga, nahranio bih ga naravno, naši gosti nisu gladni. Siti su i odeveni",
rekao je Nurmagomedov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: