Izvor: B92, Suzana Špirto

Er Srbija svojoj širokoj ponudi letova dodala je još 20 direktnih linija, a direktor komercijale i strategije te kompanije Boško Rupić za B92.net otkriva da se tu neće zaustaviti.

"Imamo tradicionalne destinacije gde putnici iz Srbije vole da idu. To su Egipat, Turska, Grčka, Tunis, Jadranska obala, uključujući Hrvatsku i Crnu Goru. U Hrvatskoj letimo na šest destinacija", ističe Rupić za B92.net.

Jedna od najtraženijih destinacija srpskih turista je Italija, pa samim tim i nacionalna kompanija nastoji da proširi svoju ponudu u ovoj zemlji kako bi putnici što komfornije stigli do svojih odredišta.

"Što se Italije tiče, ona je veoma popularna. U Italiji ćemo imati deset destinacija, u Španiji je to pet. Otvaraju se nova tržišta sa direktnim letovima i tražnja ka takvim destinacijama sve više raste", objašnjava Rupić.

Inače, kada je kupovina karata u pitanju, Rupić napominje da ne bi bilo loše kupovati pametno.

"Ukoliko se karta i smeštaj bukiraju na vreme, to je sasvim moguće uraditi. Bitno je da na vreme pratite, da ne čekate poslednji trenutak za kupovinu karata. Preporučljivo je da se te stvari rade bar tri meseca unapred. Nekada, naravno, nema pravila. Letnja sezona je sama po sebi period visoke tražnje", zaključuje on.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.