Izvor: Klix.ba

Sezona letnjih godišnjih odmora samo što nije počela, a uz pomoć brojnih platformi za rezervaciju putovanja, nikada nije bilo jednostavnije organizovati odmor.

Međutim, ukoliko planirate da rezervišete smeštaj u kojem nikada niste bili ili nemate preporuku prijatelja, trebali biste temeljno da istražite pre nego što se odlučite gde ćete boraviti jer biste u protivnom mogli da se nađete u neobičnim situacijama.

Tako je jedna korisnica TikToka Clarisa Murgia nedavno na svom profilu podelila kako je rezervisala hotelsku sobu s pogledom na more, ali ju je prilikom dolaska dočekalo jedno iznenađenje.

Sudeći prema njenoj objavi, smeštaj je rezervisala u Italiji.

"Najam s pogledom na more. Ljudi, osećam se prevareno. Nikada me niko nije ovako prevario", napisala je u opisu videa.

Naime, nakon što je pomakla zavesu i izašla na balkon, umesto predivnog pogleda na more, dočekao ju je zid na kojem  se nalazi ogroman plakat koji prikazuje more s obalom. Snimak je u samo nekoliko dana prikupio više od tri miliona pregleda, a mnoge je nasmejala njena situacija.

"Ovo je tačno nešto što bi se meni dogodilo", "Ovo je presmešno", "Ni moj bivši ne bi ovoliko lagao", "Kreativno", "Na trenutak sam poverovala", "Ja sam neko ko pregleda lokaciju na Google mapama", "Ovo stvarno boli", bili su samo neki od komentara.

Nedavno smo pisali o najsigurnijim opcijama za rezervisanje smeštaja i putovanja, a to možete pročitati u tekstu Pazite, prevare su česte: Isplati li se samostalno organizovati put?

Podeli: