Izvor: Blic.rs

Poznata TikTokerka iz Srbije, nedavno je objavila video gde je otkrila šta je nju najviše uplašilo tokom posete najsiromašnijeg geta u Keniji, poznatom po svakodnevnom pljačkanju i silovanju.

TikTokerka Kristina Pavlović je na svom profilu otkrila svoja ne tako lepa iskustva sa putovanja u Keniji.

"Pored svih realnih opasnosti koje su nas snašle u Keniji, verujem da ni najmanje niste očekivali da će mi ovo biti najveći strah. Ali kad se nađete u totalno neočekivanoj situaciji koja bi svakome probudila izvestan strah, onda ovo i nije toliko šokantno", napisala je Kristina i dodala:

"Ono čega sam se najviše uplašila u Keniji nije ozbiljan geto zvani Kibera, jedan od dva najveća slama u celoj Africi, tj. najsiromašnija kvarta u kome su pokušaji pljačkanja i silovanja svakodnevnica. Mi smo prošli kroz ovaj kvart vozilom jer drugačije nije bilo bezbedno. Nažalost, ali zbog ogromnog siromaštva koje ovde "bogati belac", kako smatraju svakog turistu bele puti je "laka meta".

@kristina.kris.pavlovic Pored svih realnih opasnosti koje su nas snašle u Keniji, verujem da ni najmanje niste očekivali da će mi ovo biti najveći strah. 🫣 Ali kad se nađete u totalno neočekivanoj situaciji koja bi svakome probudila izvestan strah, onda ovo i nije toliko šokantno. P. S. Sve detalje možete videti i pročitati na mom Instagramu čiji je naziv isti kao i na Tik Toku. 🥰👌🏻 Kad ste se vi najviše uplašili tokom nekog vašeg putovanja? 😳 #africa #wildafrica #beautifuldestinations #beautiful_travel #travel #travelblogger #travelphotography #travelling #january2024 #grateful #kenya #kenyasafari #masaimara #nakuru #wildanimals #wildanimalsafari #🇰🇪 ♬ original sound - Kristina Pavlović

Kristina je u svom videu otkirla šta je to zapravo nju najviše uplašilo na ovom neobičnom putovanju.

"Nisu me uplašili ni lavovi, ni nilski konji a ni krokodili pored koga smo doslovno prošetali. Nećete mi verovati ali, najviše sam se uplašila vožnje kombijem po kiši i to po užasnim putevima punim rupa, kamenja i blata. Uplašila sam se da se ne prevrnemo, naročito nakon što se našem delu grupe koja je išla ispred nas umalo to i nije desilo" rekla je ona, te dodala da je jedino pohvalno u svemu tome to što se tada stvori "brdo lokalaca".

Pored svih avantura sa kojima se susrela na putovanju, Kristina je rekla da je i vožnja po suvim putevima u Keniji jako izazovno i budi u ljudima veliku dozu adrenalina.

Podeli: