Izvor: Promo

Pred vama je VESELI VIKEND od 16. do 18. maja kada vas očekuje popust od 100€ po sobi za sve letnje destinacije 2024. godine u agenciji Balkan Fun.

Vreme prolazi munjevitom brzinom, pa ne oklevajte da odaberete destinaciju i rezervišete aranžman za letovanje 2024. godine u režiji agencije za putovanja Balkan Fun, koja je ponovo rešila da obraduje svoje putnike i pripremi neverovatne popuste.

VESELI VIKEND JE PONOVO TU - Uz 100€ popusta za sve letnje destinacije uštedite prilikom rezervacije aranžmana za najbolje party i destinacije za mlade. 

U ponudi su: Kavos, Zakintos, Kušadasi, Kefalonija, Lefkada, Budva, Sicilija sa Rimom i Venecijom, Malgrat de Mar…na vama je samo da odaberete, organizujete društvo i na vreme uplatite uz prvu ratu od svega 2.000-5.000RSD!   

U nastavku teksta vam ukratko predstavljamo aranžamane za letovanje koje možete da rezervišete sa popustom od 100€ po svakoj sobi!

Zakintos pruža avanturu za ceo život! 

Zakintos je već godinama broj 1 party destinacija za mlade, tako da avanturisti ne treba da oklevaju - ovo je prava prilika da doživite svoje nezaboravno letovanje! 

Uz plaže koje oduzimaju dah, kristalno čistu tirkiznu vodu i pejzaže za divljenje, očekuje vas i najkvalitetniji provod. Takođe, dnevna ponuda sadržaja je na zavidnom nivou. Od čuvene plaže Navagio, preko plivanja sa Carreta Carreta kornjačama, do magičnih Plavih pećina, ovo ostrvo nudi mnoštvo atrakcija za svakog istraživača.

Shutterstock/ Mikhalis Makarov

Sa agencijom Balkan Fun na Zakintos možete otići za već od 250€ po osobi. Za VESELI VIKEND cene su još niže, tako da će aranžman biti umanjen uz popust od 100€ po SOBI! 

Informacije o aranžmanu i rezervacije: Zakintos leto 2024.

Kavos na Krfu kao savršen spoj provoda i turističkog sadržaja 

Noćni provod se na Kavosu završava u ranim jutranjim časovima i gotovo “preliva” u dnevne žurke, namenjene samo za one najizdržljivije. Uz sve to se na Krfu nudi savršena prilika za uživanje i obilazak najlepših plaža ovog posebnog ostrva, kao i autentičnog glavnog grada Krfa i ostrva Vido. 

Shutterstock/mairu10

Ispitajte svoj party potencijal ili prosto uživajte u bogatom turističkom sadržaju koje ovo ostrvo svakako pruža, po ceni već od 160€ po osobi, dok sve koji reše da uplate od 16. do 18. maja, sleduje i popust od 100€ po sobi.

Ovde se informišite i rezervišite aranžman: Kavos leto 2024

 

Najlepše Grčke plaže na Kefaloniji i Lefkadi!  

Kefalonija i Lefkada su definitivno prvi izbor kada postoji potreba da se doživi netaknuta priroda grčkih ostrva i kupanje na najlepšim plažama u ovom delu Evrope. Netaknute plaže, azurno more i neverovatne panorame sastavni su deo pejzaža ostrva koja nude mir i mogućnost za odličnim provodom.

Shutterstock/Igor Tichonow

Sa Balkan Fun agencijom ovog leta nećete biti bliže poseti ovim grčkim destinacijama i to po nikad nižim cenama! Iskoristite mogućnost da tokom Veselog vikenda obezbedite mesto na Kefaloniji po ceni od samo 210€ i na Lefkadi od 210€ – uz ove cene se dobija i popust od 100 € po sobi!

Doživite Mediteran na pravi način, uživajte u specijalitetima grčke kuhinje, provedite lepe tople noći sa ljudima koje volite, i to nikad povoljnije. 

Serenity-H/ Shutterstock

Kušadasi je centar dobrog provoda na obalama Turske! 

Pored mnoštva istorijskih znamenitosti, prelepih plaža i opcija za šoping, Kušadasi je poznat i kao vrhunska destinacija za fenomenalan letnji provod svih mladih u potrazi za dobrom zabavom.

Miracle Beach Bar, Jade Beach Club i Okuz Beach Club, zajedno sa čuvenom “Ulicom barova” (Bar street) garantuju kvalitetan provod, dok su sati tokom dana rezervisani za obilaske Pamukkala, Efesa i isprobavanju autentičkog turskog jelovnika.  

Shutterstock/ Bilal Kocabas

Turistička agencija Balkan Fun vam nudi priliku da posetite Kušadasi po sjajnoj ceni od 200€ po osobi na koju se dobija i popust od 100€ po sobi! 

Vrele žurke na plaži, tradicionalno tursko gostoprimstvo i prelepo more! Ne dozvolite da vam ova neverovatna ponuda promakne – rezervišite tokom Veselog vikenda od 16. do 18. maja: Kušadasi leto 2024!

Budva kao pravi dragulj Jadrana

Smeštena na obali Jadranskog mora, Budva nudi savršenu mogućnost za istraživanje istorije, kulture i prirodnih lepota ovog kraja. Preporuka je da se obiđe odlično očuvani Stari grad, kako u večernjim, tako i u dnevnim časovima, te isprobaju restorani domaće i strane kuhinje i uživa u najboljim vinima sa pogledom na more.

Sigurno dobro znate da je Budva centar provoda u Crnoj Gori, a možda i šire, dok ga uz Balkan Fun možete doživeti nikada povoljnije. Letnji aranžman za letovanje u Budvi možete rezervisati po ceni već od 185€, uz sjajan popust od 100€ po svakoj rezervisanoj sobi! 

Shutterstock/ Tjasa Razinger

Uronite u šarm Jadrana, upustite se u nezaboravne avanture i stvorite uspomene za ceo život, uživajući u dnevnim žurkama i poseti plažama Mogren, Jaz, Ploče. Ne dozvolite da ova prilika izmakne – rezervišite u periodu od 16. do 18. maja i doživite Budvu u njenom punom sjaju!

Ovde se možete informisati o detaljima i rezervisati aranžman: Budva leto 2024.

Sicilija + Rim i Venecija  - prava italijanska avantura!  

Spremite se za pravi užitak za sva čula uz posetu Italiji! 

Na putovanju koje spaja Siciliju, Rim i Veneciju je putnicima obezbeđena najbolja tura od severa do juga Italije, uz mogućnost gastronomskog užitka kroz isprobavanje italijanske kuhinje i najboljeg vina, kao i posete znamenitostima očuvanim više hiljada godina.

Rim i Venecija su posebni po svojoj arhitekturi kakva se ne može pronaći nigde u svetu, dok Sicilija nudi poseban šarm, sjajnu prirodu, dugačke peščane plaže, posetu Sirakuzi, Taormini, Palermu i mnogo čega drugog.

Za već od 445€ možete iskusiti magiju Italije, dok vam Veseli vikend pruža još mogućnosti za radost, uz popust od 100€ po svakoj rezervisanoj sobi! 

Ne dozvolite da vam ova prilika izmakne – rezervišite odmah aranžman: Sicilija leto 2024, koji će biti vaš pasoš za otkrivanje bogate istorije, umetnosti i kulinarskih užitaka Italije.

Shutterstock/ ecstk22

Malgrat de Mar - sunce, more i potpuno opuštanje!  

Obala Kosta Brava i njeno najpoznatije letovalište Malgrat de Mar savršena su prilika da osetite duh Španije i sebi obezbedite mirniji odmor.

Sa svojim zlatnim peščanim plažama, bistrom azurnom vodom i opuštenom atmosferom, jednako pogodnom za parove, porodice i mlade, ovaj španski dragulj garantuje opuštanje i razonodu!

Prijatnoj atmosferi doprinose španski specijaliteti, vino i prepoznatljiv španski duh koji uliva određenu vrstu mira i spokoja. Nedaleko od Malgrat de Mara je i Barselona, nadaleko čuvena metropola i centar turizma.

Uz Balkan Fun posetite Malgrat de Mar za samo 445€ po osobi, a uz rezervaciju od 16 - 18. maja, ostvarite popust od 100€ za svaku rezervisanu sobu! 

Informacije i rezervacije: Malgrat de Mar leto 2024.

Rezervišite za vreme Veselog vikenda od 16. do 18. maja i obezbedite najbolje letovanje do sada!

Iskoristite najveće popuste agencije za putovanja Balkan Fun od 100€ po sobi i učinite svoj odmor jednako kvalitetnim i više nego povoljnim! Bez obzira da li tražite avanturu ili relaksaciju, letovališta i aranžmani u ponudi će odgovoriti na sve vaše potrebe. 

Ova ekskluzivna promocija važi samo za vikend od 16. do 18. maja 2024. godine, dok je u pitanju popust koji se ne propušta! 

Ne propustite priliku da rezervišete putovanje života po sjajnim cenama i provedete se fenomenalno. Organizujte društvo, dogovorite se sa partnerom ili isplanirajte leto sa porodicom i rezervišite željenu destinaciju uz prvu ratu od samo 2.000-5.000 RSD i popust od fenomenalnih 100€ za svaku sobu!

 

Podeli: