Tehnopolis 77: Huaweijeva harmonija i Samsungova bilježnica

Izvor: Aleksandar Miladinoviæ

Četvrtak, 05.09.2019.

11:04

Tehnopolis 77: Huaweijeva harmonija i Samsungova bilježnica
Huawei OS i Samsung Galaxy Note 10 obeležili su avgust, a u našu beležnicu ušlo je i još nekoliko "sitnica" na koje valja skrenuti pažnju.

Ovo je epizoda za sve vas kojima je avgust umakao ili biste još jednom da prođete kroz sve ono što ga je obeležilo. Apple je imao još jedan najbolji kvartal, ali i dosta problema, Huawei je predtsavio svoju zamenu za Android, a Samsung telefon koji bi verovatno voleo da bude zamena za konkurentne iPhone i Huawei modele.

O svemu tome, ali i o novom srpskom autoputu na popularnim kartografskim servisima, BBC-jevom glasovnom asistentu, Androidu 10 bez slatkiša, novom Firefoxu i svemu što nas očekuje u septembru i početkom oktobra saznajte u sedamdeset sedmom Tehnopolis Podcastu.

Hvala na slušanju!

https://en.wikipedia.org/wiki/Zvoncekova_Bilježnica

Pratite Tehnopolis podcast:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: