Život

Subota, 20.10.2012.

21:09

Zombiji šetali Beogradom (FOTO)

Živi mrtvaci hodali su danas ulicama Beograda! Prolaznike su plašili zombiji, to jest vešto maskirani i našminkani ljubitelji fantastike, naučne fantastike i horora. Povod: sedmi Festival srpskog filma fantastike.

Izvor: RTS

Default images

Oko 200 dobrovoljaca krenulo je oko 17 časova sa Trga Republike do Doma omladine gde su najbolje maskiranim i našminkanim učesnicima dodeljene nagrade.

Za šminkanje i maskiranje živih mrtvaca koji su hodali srpskom prestonicom zaslužan je tim na čijem je čelu majstor za maske i specijalne efekte Miroslav Lakobrija.

(Više fotografija pogledajte u našoj Galeriji)
Tanjug
Ljubitelji fantastike, naučne fantastike i horora spremno su dočekali sedmo izdanje smotre, a do 21. oktobra u Domu omladine i Muzeju jugoslovenske kinoteke moći će da vide ostvarenja u okviru više selekcija - domaći i regionalni takmičarski programi, premijere i stari filmovi srpske fantastičke kinematografije.

(Više fotografija pogledajte u našoj Galeriji)
Tanjug
Poseban fokus ovogodišnjeg izdanja festivala strave je na italijanskoj i španskoj žanrovskoj kinematografiji, a počasni gost je čuveni majstor za maske i specijalne efekte Serđo Stivaleti.

(Više fotografija pogledajte u našoj Galeriji)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: