100 kila razloga: Otkriven pravi uzrok razvoda Frančeska Totija i Ilari Blasi

U februaru je svet obišla vest da se bivši italijanski fudbaler Frančesko Toti i televizijska voditeljka Ilari Blasi razvode nakon 17 godina braka. Ipak, iako su mnogi smatrali da razlog za razvoda leži u Totijevoj preljubi, stvari su izgleda malo drugačije.

Izvor: B92, Veèernji.hr

Četvrtak, 18.08.2022.

11:00

100 kila razloga: Otkriven pravi uzrok razvoda Frančeska Totija i Ilari Blasi
Foto: Profimedia/LAUTIZI/TOIATI / IPA/SIPA

Jedan od najpoznatijih italijanskih fudbalera svih vremena Frančesko Toti (45) i bivša manekenka i glumica, a sada tv voditeljka Ilari Blasi nalaze se u procesu razvoda nakon 17 godina braka.

"Nakon 20 godina zajedničkog života, nažalost moja veza s Ilari je gotova. Pokušao sam da prebrodim bračnu krizu, ali danas shvatam da se razvod, iako bolan, više ne može izbeći. I dalje ću biti ujedinjen sa njom u obrazovanju naše troje divne dece, uvek sa velikim poštovanjem prema mojoj bivšoj ženi", objavio je Toti prošle nedelje, a Italijani su odmah pomislili kako je legendarni kapetan Rome "krivac", budući da su ga prošle zime videli sa ekonomistkinjom Noemi Bocchi.

Ipak, izgleda da je "kriva" ipak bivša manekenka i tv voditeljka.

Naime, italijanski časopis "Ki" objavio je tekst o tome da je Ilari pre više od godinu i po dana započela aferu sa ličnim trenerom Kristijanom Jovinom. Toti je, navodno, pronašao njihove ljubavne prepiske u mobilnom telefonu, te da njihovo poznanstvo traje već više od godinu dana. Navodno je Ilari potpuno "poludela" za Jovinom.

Jovino je bivši partner italijanske influenserke Zoe Kristofoli i Đulije de Lelis, a ove glasine ipak još niko nije potvrdio.

"Nakon 20 godina zajedno i troje prekrasne dece moj brak sa Frančeskom je gotov. Međutim, proces razvoda ostaće privatna stvar i neću davati nikakve dalje izjave. Pozivam sve da izbegavaju spekulacije i iznad svega, da poštuju privatnost moje porodice", poručila je Blasi novinarima.

Uskoro bivši supružnici na večnu ljubav su se zakleli 2005. godine, a ceremoniju je uživo prenosila čak i italijanska televizija.

U braku su dobili danas 16-godišnjeg sina Kristijana i dve ćerke, 15-godišnju Šanel i šestogodišnju Isabel. Glasine o problemima kod, kako ih mediji nazivaju, italijanskih Bekamovih počele su da kruže pre nekoliko meseci, a sami su ih isprva demantovali tvrdeći da su to lažne vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: