Kanje Vest se kaje zbog političke prošlosti: "Osramotio sam Kim"

Kanje J, ranije poznat kao Vest, tvrdi da se njegovoj, još uvek zakonitoj supruzi , Kim Kardašijan nije dopalo što je nosio 'MAGA' kapu koja je povezana sa Donaldom Trampom i da ju je "osramotio" svojom neuspelom predsedničkom kandidaturom 2020. godine.

Izvor: B92

Petak, 26.11.2021.

08:00

Kanje Vest se kaje zbog političke prošlosti:
Foto: Profimedia

U "Molitvi za Dan zahvalnosti" koja je podeljena u četvrtak, reper (44) je naveo da je Kim (41) bila posebno uznemirena zbog njegove konferencije za štampu u Južnoj Karolini na kojoj je tvrdio da su razmišljali o abortusu svoje sada osmogodišnje ćerke Nort.

"Gospode, moja žena nije volela što nosim crveni šešir. Pošto je bila dobra supruga, Kim je želela da zaštiti mene i našu porodicu", rekao je Vest, koji je slavno nosio kontroverznu kapu u godinama koje su prethodile njegovoj predsedničkoj kampanji.

Vest je nastavio: "Učinio sam sebe i našu porodicu metom jer se nisam uskladio sa političkim stavom Holivuda i to je bilo teško za naš brak. Tada sam se kandidovao za predsednika bez odgovarajuće pripreme i bez saveznika ni na jednoj strani".

Reper je dodao da je osmramotio svoju suprugu jer je izneo informacije o njihovoj porodici tokom jedne i jedine konferencije za novinare.

"Sve što je moj tata rekao bilo je: 'Napiši svoj govor sledeći put, sine'".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: