Džordž Kluni zabranio supruzi da gleda kultni film

Džordž Kluni tužno se osvrnuo na svoju ulogu u filmu Betmen i Robin, iz 1997. godine, koji mnogi smatraju najgorim superherojskim filmom svih vremena.

Izvor: B92

Utorak, 05.10.2021.

11:40

Džordž Kluni zabranio supruzi da gleda kultni film
Foto: Profimedia

Na pitanje da li će ponoviti svoju ulogu u filmu "The Flash" i oživeti lik Betmena, holivudski glumac je bio izričit da se to neće dogoditi.

"Nisu me ni pitali", odgovorio je Kluni, i možda prevše samokritično dodao: "Kad uništite franšizu na način na koji sam ja to učinio, obično gledaju na drugu stranu kada se radi o Flešu".

"Neće mi dozvoliti da to gledam", rekla je Klunijeva supruga Amal, konstatujući da je zasigurno jedna od retkih koja nije imala priliku da vidi sagu o čuvenom superheroju iz Gotama.

Glumac se uprkos njenim žalbama nije dao pokolebati : "Želim da me moja žena poštuje" rekao je i time stavio tačku o daljoj mogućnosti rasprave o privatnoj projekciiji debakla kog se evidentno stidi.

Kluni trenutno promoviše svoj novi film "The Tender Bar", dramu u kojoj glume Aflek, Lili Rab i Taj Šeridan. Ovo je prvi projekat na kome su Kluni i Aflek radili zajedno od 2012. godine, kada su producirali politički triler "Argo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: