Prvi gosti na useljenju kod Novaka Đokovića u Vrdniku - Džej Zi i Bijonse

Svetski poznat bračni par u Srbiju zemlju stiže na jesen, i to na poziv najboljeg tenisera sveta i njegove supruge Jelene Đoković.

Izvor: B92

Subota, 31.07.2021.

21:55

Prvi gosti na useljenju kod Novaka Đokovića u Vrdniku - Džej Zi i Bijonse
Foto:EPA/ JUSTIN LANE

Bijonse i njen suprug Džej Zi dolaze u Srbiju, i to u goste kod Novaka Đokovića, saznaju domaći mediji.

Pop zvezda i njen suprug, koji su godinama unazad prijatelji s proslavljenim teniserom, stižu krajem oktobra u Đokovićev dom na Pavlovačko jezero.

Sportista i njegova supruga uskoro završavaju sa sređivanjem porodične oaze između Rume i Vrdnika, a među prvim gostima će biti i bračni par iz Amerike.

Naime, oni već imaju poslovnu saradnju, zajedno su uložili u fitnes-tehnologiju, odnosno program CLMBR. Takođe se druže i privatno, a redovno prate i svaki veliki meč koji teniser igra.

Još uvek nije poznato da li će sa Bijonse i Džej Zijem poći i njihovi naslednici, a ni koliko će se dana zadržati u gostima kod Đokovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: