Trampova ćerka u Srbiju došla zbog lečenja?

Ćerka predsednika SAD Tifani Tramp imala je zakazan pregled kod doktora integrativne medicine Momira Dunjića, sa kojim je razgovarala o svom zdravstvenom stanju i dobila savete kako da ga poboljša, piše Blic.

Izvor: B92

Petak, 15.03.2019.

08:00

Trampova ćerka u Srbiju došla zbog lečenja?
GettyImages

Otkada je Tifani privatnim letom u petak uveče stigla na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, svi su se pitali koji je razlog njene posete Srbiji.

Kako prenosi Blic, Trampova kćerka je u Beograd došla, između ostalog, kako bi se videla sa doktorima koji se bave integrativnom medicinom.

Ovaj vid lečenja, koji je još u razvoju na našim prostorima, predstavlja spoj najboljeg iz naučne medicine i klinički dokazanih metoda komplementarnih i tradicionalnih grana medicine.
View this post on Instagram

Поздрав из Србије 👋🏻

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Tifani je urađen detaljan pregled i dati su joj saveti kako da poboljša način života kroz ishranu i fizičku aktivnost.

Kako se podaci o pacijentima strogo čuvaju, a ovde je još u pitanju ćerka predsednika SAD, niko ne zna da li Tifani ima određeni zdravstveni problem ili je išla preventivno, kaže izvor blizak ljudima koji su upućeni u kretanje mlade Trampove čerke.

"Ne znam ko vam je to rekao. Ne bih želeo da pričam o tome", kratko je poručio Momir Dunjić, koji nije demantovao da je Tifani Tramp bila njegov pacijent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: