Nedelja, 08.05.2011.

13:21

Krv u semenoj tečnosti

Imam krvi u ejakulatu. Urin mi je negativan na bakterije, sperma mi je negativna na gljivice i bakterijska flora je normalna. Analiza krvi mi je dala sledeće bitne faktore: PCT 1.1 (van normalne granice) i Lym 51% (na granici normale). Doktor je konstantovao upalu bešike i dao mi da pijem uvin čaj. Pio sam ga 5 dana i nije me prošlo nakon 2 nedelje. Da li je moguće da je nešto drugo po sredi ili samo treba vremena da prođe? U apoteci su mi rekli da ne smem da pijem duže od 5 dana uvin čaj.

Izvor: B92

Default images

Hemospermia - nalaz krvi u spermi je najčešće posledica upalnih procesa na prostati, iako u starijim godinama i drugi razlozi mogu biti uzrok. Ja bih Vam predložio da deset dana uzimate ciprofloksacin hidrohlorid (antibiotik) 2x1 pre jela, sa AC Zymes (probiotik) 3x1 pre jela, a posle deset dana antibiotika da nastavite sa biljnim antibiotikom, interleukin tablete, 2x1 pre jela dok ne utrosite kutiju (50 dana). Sve vreme uzimati dosta tečnosti. O preparatima se informisite na: www.biobalance.rs Što se tiče uvinog čaja, možete ga uzimati duže vreme u neograničenim količinama.

Dr Ljubiša Bocokić, specijalista urologije, Lekarinfo.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: