U reklami za One M9, HTC uništio iPhone 6, LG G3 i Samsung Note 4

U većini slučajeva kompanije koriste "suptilne" načine za trolovanje konkurencije, kako bi ukazali na kvalitete sopstvenih proizvoda.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 07.04.2015.

22:46

Default images
YouTube Printscreen

HTC je stvar sa reklamiranjem svog One M9 telefona podigao na drugi nivo, prvo sa serijom pomalo bizarnih reklama u kojima je u glavnoj ulozi Robert Dauni Junior. Sada je HTC sklopio partnerstvo sa još jednom zvezdom, bejzbol igračem Robinsonom Kanoom.

Izgleda da je Kano angažovan kako bi bejzbol palicom "raspalio" po konkurenciji - u bukvalnom smislu.

U videu koji je objavljen, možemo videti kako Kano udara i uništava neke od najboljih telefona dostupnih na tržištu: Samsung Galaxy Note 4, iPhone 6 i LG G3. Video je svakako zanimljiv za gledanje i predstavlja efektnu reklamu za HTC One M9 telefon, bez obzira na svu brutalnost u njemu. Ovo je pravi primer agresivnog marketinga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: