80 miliona ljudi će kupiti novi iPhone 6?

Kompanija Apple je od svojih dobavljača naručila ogromnu količinu novih 4,7 i 5,5-inčnih iPhonea 6. Ovaj smartfone će biti predstavljen na jesen, prenosi Business Insider.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 22.07.2014.

20:58

Default images

Foto: Gonzalo Baeza H/Flickr.com

Neimenovani izvor iz lanca dobavljača tvrdi da je Apple naručio između 70 i 80 miliona uređaja, koji će biti proizvedeni do kraja godine.

Veličina Appleove narudžbe govori da kompanija ima mnogo vere u novi smartfone. Proše godine je Apple naručio između 50 i 60 miliona iPhonea 5S i 5C.

Business Insider piše da je Appleovo povećanje narudžbine rezultat partnerstva sa kompanijom China Mobile i želje za popularizacijom uređaja na tržištima u razvoju.

Dobavljači Foxconn i Pegatron će početi s poroizvodnjom 4,7-inčnog iPhonea sledećeg meseca.

Kompanija Hon Hai Precision Industry Co. će s proizvodnjom 5,5-inčnog iPhonea početi u septembru. To znači da će 5,5-inčni model na tržište doći dva meseca nakon 4,7-inčnog modela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: