Pepsi lansira smartphone u Kini

Severnoamerički proizvođač gaziranih napitaka Pepsi lansiraće na kinesko tržište smartfon Pepsi P1 sa svim propratnim elementima, koje će proizvesti njegov partner koji ima licencu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 13.10.2015.

12:08

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Taj smartphone, koji će funkcionisati pod operativnim sistemom Android, trebalo bi da bude predstavljen 20. oktobra u Kini.

Veb sajt Mobilepicker, koji je prvi objavio informaciju o lansiranju smartphonea u Kini, naveo je da bi to trebalo da bude model od 5,5 inča ful HD, koji funkcionše pod operativnim sistemom Android 5.1 i ima sistem na čipu - SoC od 1,7 gigaherca.

Uređaj takođe poseduje dva gigabajta RAM memorije, 16 gigabajta unutrašnjeg skladišnog prostora, foto-video senzor od 13 megapiksela i frontalnu kameru od pet megapiksela.

Njegova cena bi trebalo da bude oko 200 dolara.

Model će za sada biti dostupan samo u Kini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: