Greškom na sajtu Samsunga našao se njihov nov pametni sat

Samsung je slučajno predstavio novi Galaksi pametni sat na svojoj veb stranici i oduševio ljubitelje ovih uređaja, piše klix.ba.

Izvor: B92

Petak, 27.07.2018.

18:19

Greškom na sajtu Samsunga našao se njihov nov pametni sat
Foto: Screenshot/Samsung

Novi model Samsungovog sata pod brojem SM-R810NZDAXAR ima dimenzije prečnika 42 milimetra. Sat je izrađen u zlatno-roze boji s jednostavnim zlatim kazaljkama i crticama umesto brojeva. Ugrađen mu je i mali kompas.

Samsung ranije nije davao nikakve informacije o novom Galaksi satu. Fotografija novog modela se pojavila na stranici među modelima satova Gear S2, Gear S3 i Gear Sport.

Detaljne specifikacije sata nisu naznačene kao ni cena. Pored naziva Galaxy Watch Rose Gold jedino je pisalo Bluetooth, što verovatno znači da je sat kompatibilan s uređajima koji imaju Bluetooth.

Fotografija novog sata bila je aktuelna na stranici nekoliko sati, ali su iz Samsunga brzo shvatili grešku i uklonili je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: