Tehnopolis

Utorak, 02.04.2019.

08:00

Gmail "časti" korisnike za 15. rođendan

Gmail, koji ovih dana proslavlja 15. rođendan, odlučio je da, tim povodom, svoje korisnike "časti" nekim novim dodacima.

Izvor: B92

Gmail
Ilustracija / Foto: Depositphoto/GekaSkr

Jedan od njih je opcija zakazivanja datuma i satnice slanja mejlova.

Taj zadatak do sada su, u okviru Gmaila, obavljale različite ekstenzije. Kada opcija konačno postane dostupna svima, opcija će moći da se aktivira klikom na strelicu pored tastera "Send".

Tu je i opcija "Smart Compose" koja sama uči da se prilagođava navikama i stilu korisnika. Ona će, zahvaljujući veštačkoj inteligenciji, moći da prepozna uobičajene pozdrave koje korisnik koristi.

To znači da, ukoliko korisnik svoj imejl najčešće počinje sa "Hej" ili "Zdravo", više neće morati svaki put da ponavlja te reči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: