Betmobil dolazi u GTA Online

Rockstar još uvek nema u planu da nam otkrije dali radi na Grand Theft Auto 6, verovatno iz razloga što je prezauzet “pumpanjem” novog sadržaja u GTA Online, pošto veliki broj novina očekuje igrače u narednim mesecima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 07.10.2017.

20:45

Betmobil dolazi u GTA Online
Foto: YouTube screenshot

Sasvim prijatna(i besna) novina je Betmobil, koji izgleda veoma moćno, a Rockstar je izdao i prvu zvaničnu sliku ovog automobila iz igre. Pored njega, u narednom periodu možemo očekivati i novi helikopter nazvan Hunter. Već u oktobru nas očekuje Transform Race apdejt, koji donosi sasvim nove i jedinstvene staze za trkanje skoro svim mogućim vozilima – standardnim, off-road, čamcima, avionima, helikopterima, a tu je i skakanje sa padobranom.

A najavljeni su i novi modovi: Condemned, gde jedan igrač označen za smrt, i jedini spas mu je prenošenje “kletve” na drugog i tako dalje(slično kao igra šuge), i Dogfight donosi vazdušne borbe sa avionima stvorenim za tu namenu.

Ravojni tim je najavio još neke novine koje vas očekuju ovde.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: