Utorak, 28.06.2022.

14:30

Bez panike, Đoković trenira FOTO

Ljubitelji lika i dela Novaka Đokovića zabrinuli su se objavama medija širom Evrope da je njegovo učešće na Vimbldonu stavljeno pod upitnik.

Izvor: LN/SS

Bez panike, Đoković trenira FOTO
Foto: LN/B92.net

Novak Đoković trenirao je zajedno sa Marinom Čilićem koji je u ponedeljak testiran pozitivno na koronavirus i morao je da se povuče iz daljeg takmičenja u Londonu.

To je mnoge navelo da pojure sa naslovima da će prvi nosilac "odleteti sa Vimbldona", ali nije baš tako.
Foto: LN/B92.net
Izveštač B92.net Luka Nikolić na licu mesta se uverio da je stanje redovno i da je Novak Đoković u popodnevnim satima odradio uobičajeni trening.

Sparing partner bio mu je Janik Siner, a na terenu pored trenirao je i njegov prijatelj Endi Mari.
Srbin je u prvom kolu bio bolji od korejskog tenisera Sonvua Kvona sa 3:1 u setovima i u drugom kolu će igrati protiv Tanasija Kokinakisa.

Raspored za sredu biće poznat kasnije tokom današnjeg dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

21 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: