Orliće predvode Kostić, Đuričić, Jojić

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Mladen Dodić saopštio je spisak igrača za Evropski šampionat u Češkoj.

Izvor: MN

Petak, 29.05.2015.

12:25

Default images
Starsport

Srpske fudbalere predvodiće Filip Đuričić i Filip Kostić, na spisku je i Miloš Jojić, a nema Lazara Markovića, Matije Nastasića i Aleksandra Mitrovića.

U sastavu su četvorica igrača Čukaričkog koji je protekle sezone ostvario istorijski uspeh osvajanjem Kupa Srbije. Poziv je odbio Uroš Đurđević.

Srbija će igrati u A grupi, u Pragu, sa selekcijama Nemačke, Češke i Danske. Polufinalisti će izboriti plasman na Olimpijske igre u Riju. Šampionat se održava od 17. do 30. juna.

Golmani: Marko Dmitrović (Čarlton), Nikola Perić (Jagodina), Nemanja Stevanović (Čukarički).

Odbrana: Marko Petković (Crvena zvezda), Filip Stojković (Čukarički), Aleksandar Pantić (Kordoba), Uroš Ćosić (Peskara), Uroš Spajić (Tuluz), Lazar Ćirković (Partizan), Nemanja Petrović (Partizan), Aleksandar Filipović (Jagodina).

Sredina terena: Aleksandar Kovačević (Crvena zvezda), Darko Brašanac (Partizan), Mladen Ivanić (Vojvodina), Srđan Mijailović (Kajzerispor), MIloš Jojić (Borusija Dortmund), Goran Čaušić (Eskišehirspor), Filip Đuričić (Sautempton).

Napad: Nikola Stojiljković (Čukarički), Aleksandar Pešić (Tuluz), Slavoljub Srnić (Čukarički), Filip Kostić (Štutgart), Luka Milunović (Platanjas).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: