Aleksiću Firt, Radovanoviću Bolonja

Dvojica mladih reprezentativaca Srbije, Daniel Aleksić i Ivan Radovanović, promenili su sredinu poslednjeg dana prelaznog roka.

Izvor: B92

Sreda, 01.09.2010.

11:44

Default images

Aleksić se iz Đenove preselio u nemački Firt, a Radovanović ostao u Italiji, posle Atalante i Pize, nosiće i dres Bolonje.

Daniel Aleksić, bivši fudbaler novosadske Vojvodine, sledećih godinu dana igraće na 'pozajmici' u nemačkom drugoligašu Grojter Firtu.

Iako je tokom leta najavljeno da će Aleksić u Krotone poslednjeg dana prelaznog roka predstavljen je kao pojačanje ekipe iz Firta.
zvanièni sajt kluba
"Posle dugotrajnih i mukotrpnih pregovora mogu da kažem da smo se dogovorili, Aleksića smo želeli po svaku cenu i siguran sam da ćemo sa njim u napadu biti znatno opasniji," rekao je Rašid Azuzi za klupski sajt.

Aleksić je rođen 30. aprila 1991. godine u Puli, karijeru je počeo u Vojvodini a 19. januara 2010. potpisao je ugovor sa ekipom Đenoe. Tokom proleća odigrao je samo jedan meč za člana Serije A, a ovog leta odlučio je da potraži šansu u drugoj sredini.

Ivan Radovanović, rođen 29. avgusta 1988. godine, sledeću sezonu provešće kao igrač Bolonje.
Radovanović je ponikao u Partizanu, posle 'pozajmice' Smederevu prešao je u Atalantu. U klubu iz Bergama je igrao malo, potom je pozajmljen Pizi a proletos se pojavljivao u timu Atalante.

Kako su 'plavo-crni' ispali iz Serije A radovanović je tražio novi klub i završio u Bolonji.

Potpisan je ugovor o pozajmici do kraja sezone sa mogućnošću da sledećeg leta 'crveno-plavi' otkupe Radovanovićev ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: