Rnić: "Samo ne Partizan"

Belgijski Anderleht je rutinski odradio posao u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a tim Nemanje Rnića potencijalni je rival Partizana u plejof rundi.

Izvor: AK

Četvrtak, 05.08.2010.

13:33

Default images

Anderleht je eliminisao Nju Sejntse iz Velsa sa 3:1 i 3:0, a srpski internacionalac se nada da u odlučujućem kolu neće morati da igra protiv svog bivšeg kluba.

"Samo se nadam da ne zapadne Partizan. Za 'crno-bele' sam emotivno vezan tako da je suvišno da obrazlažem ostale razloge zašto sam za izbegavanje tog dvomeča", rekao je Rnić za 'Sport'.

TNS nije bio dostojan rival belgijancima koji će u sledećoj rundi biti jedan od najjačih nosilaca, više evropskih bodova ima samo Bazel.

"Naišli smo na protivnika koji se borio maksimalnom uklizavao, ponekad prelazio i granice dozvoljenog. "

Rnić nije igrao mnogo prošle sezone, ali se sada vratio u prvi tim. Trener Jakobs je u sredinu stavio Žilea, a Srbin zauzeo svoje mesto na desnom beku.

"Kamo sreće da se Žile što duže zadrži u sredini terena. Ne znam kakvi su planovi Jakobsa. Trenutno su van ekipe dvojica povređenih vezista, Biblija i Kijate, a sa druge strane Žile je dokazao da se odlično snalazi u ulozi zamenika".

Rnić je zadovoljan svojom igrom u utorak.

"Imao sam nekoliko upotrebljivih centaršuteva, dva udarca na gol gostiju, umalo da budem strelac".

Strelci su bili De Šuter, i prva zvezda tima, tinejdžer Romelu Lukaku kojeg traže i najveći evropski klubovi.

"Sumnjam da će mu dozvoliti transfer. U igri je, izgleda obeštećenje koje odbija i bogataše. Osim toga, Anderleht sa Lukakuom i bez njega je nebo i zemlja. Uz sve navedeno, u Briselu nameravaju da uđu u Ligu šampiona i tamo što duže ostanu", zaključio je Nemanja Rnić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: