Stojković: "Ostao bih u Sportingu"

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković branio je 90 minuta za Sporting protiv Estorila na prijateljskom meču i izjavio je da bi rado ostao u Lisabonu.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Četvrtak, 05.08.2010.

09:21

Default images

Za razliku od svog prethodnika Paola Benta, novi trener Sportinga Paolo Seržo dao je priliku golmanu ‘orlova’, koji je posle meča bio zadovoljan.

“Dobro, moram da kažem da sam zadovoljan i da sam protiv Estorila (2:2) zaista odlično branio”, rekao je Stojković posle utakmice.

Stojković, koji je prethodno najavio da bi želeo da se povuče iz reprezentacije dok ne nađe klub za koji će redovno da brani, smatra da je dobro iskoristio priliku koju je dobio od novog trenera Sportinga.

Seržo je došao pred početak sezone, novi je trener i normalno je da želi svima da pruži priliku. Ja sam prvu iskoristio, a i na treninzima sam pokazao da nisam zaboravio da branim. Za sada ide sve dobro, samo da ne ureknem, jer sam mnogo toga lošeg, ne svojom krivicom, doživeo. Ipak, ja uvek gledam samo napred”, rekao je Stojković.

Stojković ne krije da bi voleo da ostane u Lisabonu.

Posle svega, ukoliko bih se vratio na gol, to bi za mene bila i najveća pobeda. Jer, znam da kod Benta nisu odlučivali rad i kvalitet, Ali, bilo - prošlo, fokusiram se samo na budućnost. Hajde da sačekamo još desetak dana, tada će sve biti izvesnije. Da ne pričam mnogo za novine, nego na terenu”, zaključio je prvi golman 'orlova'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: