Kasa 42. na trci u Italiji

Reprezentativac Srbije Gabor Kasa zauzeo je 42. mesto u generalnom plasmanu trke za Kup nacija u konkurenciji takmičara do 23 godine.

Izvor: AY

Sreda, 28.04.2010.

13:00

Default images

Druga etapa staze dužine 154,1 kilometar u sredu je vožena na stazi oko italijanskog mesta Banjo di Romanja. Kasa je i etapu završio kao 42. sa 15,23 minuta zaostatka za pobednikom Angjelom Paganijem (Italija A) koji je kroz cilj prošao u vremenu četiri časa, osam minuta i 12 sekundi, ispred Enrikea Bataljina i Papoka Biarheija iz Belorusije koji su imali po 27 sekundi zaostatka.

U generalnom plasmanu takmičenja pobedio je Bataljin, ispred Jana Tratnika (Slovenija) koji je imao ukupno vreme slabije za sedam sekundi i Paganija sa zaostatkom od 37 sekundi.

U trening centru UCI u Eglu kraj Lozane sa Kasom (kome je ovo druga godina da boravi u centru) je i mladi 20 godišnji Jovan Rajković iz niškog Železničara MBN. Obojica su dobili stipedniju zalaganjem BS Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: