Majami: Ostali samo Jelena i Nenad

Svi srpski teniseri na turniru u Majamiju koji su na terene izašli u subotu doživeli su poraze pa su našoj zemlji ostala samo dva predstavnika na Floridi.

Izvor: JT

Subota, 27.03.2010.

23:51

Default images

U singl konkurenciji Janko Tipsarević je u drugom kolu poražen od Nemca Filipa Pečnera sa 6:4, 6:0, dok je od Ane Ivanović u trećem kolu bila bolja Agneška Radvanska iz Poljske rezultatom 7:5, 7:5.

Kod dublova srpsko-hrvatski par Dušan Vemić i Ivo Karlović su svoje učešće na turniru u Majamiju završili u prvom kolu porazom od Čeha Martina Dama i Slovaka Filipa Polašeka sa 6:2, 7:6 (7:5).

Preostala dva predstavnika u Majamiju Jelena Janković i Nenad Zimonjić na teren će izaći u nedelju. Jankovićeva u trećem kolu tirnira igra sa Ruskinjom Jelenom Vesninom i taj meč će početi tek oko 19 časova po lokalnom, odnosno jedan posle ponoći po srednjeevropskom. Zimonjić se u paru sa Kanađaninom Danijelom Nestorom sastaje sa Pablom Kuevasom iz Urugvaja i Čileancem Fernandom Gonzalesom. Njihov meč je četvrti po redu na Terenu 1, a prvi počinje u 16 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: