Stojković još 4 godine u Partizanu!

Reprezentativni golman Vladimir Stojković produžio je ugovor sa šampionom Srbije Partizanom na još četiri godine.

Izvor: AK

Utorak, 23.01.2018.

10:52

Stojković još 4 godine u Partizanu!
FK Partizan

Stojković je letos drugi put u karijeri došao u Humsku i bio jedan od najzaslužnijih za plasman crno-belih u nokaut fazu Lige Evrope.

U međuvremenu, proglašen je i za najboljeg fudbalera Srbije u 2017. godini. Stojković ima 34 godine.

"Prezadovoljan sam potpisanim ugovorom. Moja ljubav prema klubu i želja da ovde ostanem nikada nisu dovođeni u pitanje i stoga sam posebno srećan što sada najbolje fudbalske godine mogu da pružim Partizanu. Zajedno smo započeli mnogo toga, već ispisali stranice istorije, a siguran sam da će novi "listovi" sa uspesima Partizana tek biti popunjeni. Idemo u Evropu, branimo duplu krunu i to nam svima daje posebnu motivaciju", rekao je Stojković.

Tokom karijere branio je još za Crvenu zvezdu, Leotar, Zemun, Nant, Vitese, Sporting Lisabon, Hetafe, Vigan, Ergotelis, Makabi Haifu i Notingem Forest. Ima 78 nastupa za Srbiju s kojom će na leto učestvovati na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Partizan će u utorak predstaviti svoje drugo januarsko pojačanje, veznog igrača Đorđa Ivanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: