SP: Srbija u grupi sa Brazilkama, Dominikankama...

Ženska reprezentacija Srbije igraće protiv Brazila, Dominikanske republike, Portorika, Kazahstana i Kenije u D grupi Svetskog prvenstva u Japanu.

Izvor:

Četvrtak, 07.12.2017.

09:55

SP: Srbija u grupi sa Brazilkama, Dominikankama...
StarSport

Srbija, koja je bila nosilac na žrebu u Tokiju, utakmice u grupi igraće u Hamamacu.

U A grupi su Japan, Holandija, Argentina, Nemačka, Kamerun i Meksiko, B grupu čine Kina, Italija, Turska, Bugarska, Kanada i Kuba, a C selekcije SAD, Rusije, Južne Koreje, Tajlanda, Azerbejdžana i Trinidad i Tobaga.

Plasman u drugu rundu izboriće po četiri najbolje selekcije iz svih grupa gde će posle 16 reprezentacija biti podeljeno u dve grupe, tako što će u jednoj igrati po četiri reprezentacije iz A i D grupe, a u drugoj po četiri selekcije iz B i C grupe.

Po tri prvoplasirane selekcije iz obe grupe druge runde izboriće plasman u treću fazu takmičenja.

Pobednici grupa će biti razdvojeni, dok će drugoplasirane i trećeplasirane selekcije biti žrebom svrstane u dve grupe. Po dve prvoplasirane selekcije iz treće faze plasiraće se u polufinale.

Svetsko prvenstvo u Japanu održava se od 29. septembra do 20. oktobra sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: