Baskonija ponovo želi Dejana Radonjića

Španski 'Mundo Deporitvo' prenosi da Sito Alonso napušta klupu Baskonije, odnosno da je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić ponovo u fokusu Baska.

Izvor:

Petak, 16.06.2017.

08:27

Baskonija ponovo želi Dejana Radonjića
StarSport

Iako su čelnici kluba nedavno produžili ugovor sa Alonsom, aktiviravši klauzulu u istom, navodi se da je eliminacija od Valensije u polufinal Endesa lige bila ključna za odluku o promeni.

S druge strane, strateg srpskog i regionalnog šampiona je prethodna dva leta bio velika želja Baskonije, prošlog je čak i bio u Španiji na pregovorima, ali je na kraju ipak ostao na Malom Kalemegdanu.

I sada je situacija slična, s tim da su navijači crveno-belih već pokrenuli akciju da se crnogorskom stručnjaku ponudi novi ugovor, a tu je i faktor završnog turnira Evrolige – koji je na programu u Beogradu naredne godine.

Ovo je već drugo interesovanje za Radonjića sa Iberijskog poluostrva u poslednjih nekoliko dana, pošto se nedavno pojavila informacija da ga želi i Barselona.

U međuvremenu, Radonjić i njegovi momci imaće priliku da od 20 časova osvoje drugu triplu krunu u tri sezone, ukoliko savladaju FMP Želenik pred svojim navijačima i u trećem susretu finala Superlige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: