Srpski Lacio jači od krađe i Rome

Ekipa Lacija predvođena Sergejom Milinkovićem-Savićem i Dušanom Bastom pobedila je Romu, 3:1, u derbiju “Della capitale“ u 34. kolu Serije A.

Izvor: PT

Nedelja, 30.04.2017.

14:25

Srpski Lacio jači od krađe i Rome
Getty Images

Izabranici Simonea Inzagija ostvarili su važnu pobedu na Olimpiku, pa sada imaju četiri boda manje i utakmicu više od trećeplasiranog Napolija.

“Nebesko plavi“ do vođstva stigli su kada je u 12. minutu Sergej Milinković Savić proigrao Keitu, a ovaj sa 16 metara savladao Ščesnog.

Domaći fudbaleri do izjednačenja stigli krajem prvog poluvremena, tačanije u 45. minutu, kada je sa bele tačke pogodio De Rosi.

Holandski reprezentativac Kevin Strotman lažirao je faul, na koji je naseo sudija Danijele Orsato.

Kasni gol i loša odluka arbitra u prvom poluvremenu nije omela Lacio u nastavku koji je preko Dušana Baste u 50. minutu ponovo poveo. Bivši fudbaler Crvene zvezde pokupio je loptu sa nekih 18 metara i uz malo sreće lepim udarcem postigao gol.

Do kraja utakmice ekipa Simonea Inzagija povećala je na 3:1, a dvostruki strelac bio je Balde Keita. Lulić je sjajno povukao kontru i nesebično dobacio Keiti, kome nije bilo teško da savlada Ščesnog i postavi konačan rezultat.

Srpski igrači Sergej Milinković-Savić i Dušan Basta odigrali su po 90 minuta dok je Filip Đorđević u 88. minuta zamenio Baldea Keitu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: