Odmah problemi za Muslina, dvojica povređena

Reprezentacija Srbije u predstojećim prijateljskim utakmicama neće moći da računa na Ljubomira Fejsu i Nemanju Gudelja, saopštio je selektor Slavoljub Muslin.

Izvor: NL

Ponedeljak, 23.05.2016.

16:25

Odmah problemi za Muslina, dvojica povređena

Fejsa je povredio oko i neće moći da trenira 15 dana, dok se Gudelj vratio povređen sa turneje Ajaksa u Kini.

"To su, nažalost, tužne vesti. Neću zvati nove igrače, ima ih dovoljno. Nadam se samo da neće biti novih povreda", rekao je Muslin novinarima na okupljanju reprezentativaca u Staroj Pazovi.

Selektor je istakao da je želeo da vidi Nemanju Gudelja sa timom, ali da ’Kopljanici’ nisu dozvolili vezisti da dođe i trenira sa timom.

"Pokušavao sam, da vidim da li može bar da trenira sa nama, ali mu je klub zabranio. Njegov izostanak nema veze sa poslednjim otkazom reprezentaciji, raspoložen je da igra, ali nadam se da će biti tu na sledećem okupljanju", kazao je Muslin.

Nemanja Maksimović i Nemanja Matić biće u ekipi samo za prvu utakmicu protiv Kipra u Užicu. Maksimović ima obaveza u Astani, pošto tamošnje prvenstvo u toku, dok će Matić 26. maja otputovati na lečenje u Englesku.

"Matić neće moći da igra prve tri kvalifikacione utakmice, ali sam voleo da bude sa nama i da trenira. Bitno je da bude spreman kada bude bilo najpotrebnije", rekao je Muslin.

Reprezentacija Srbije je dobila pojačanje u stručnom štabu, pošto se Muslinovim saradnicima pridružio Goran Đorović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: