Berdih prepustio 4 gema Čiliću

Češki teniser Tomaš Berdih pobedio je Marina Čilića u drugom kolu A grupe Završnog Mastersa u Londonu, rezultatom 6:3, 6:1.

Izvor: ÐN

Sreda, 12.11.2014.

16:30

Default images

Berdih je stigao do prve pobede i ostao u trci za plasman u polufinale, dok je Čilić upisao i drugi ubedljiv poraz u ’O2 areni’.

Takođe, ovim trijumfom Tomaš je onemogućio Đokovića da već večeras obezbedi prolaz dalje, pošto bi Novaku uz maksimalni uspeh, odgovarala pobeda Čeha u tri seta.

Čilić je tako uspeo da osvoji samo šest gemova u dva meča na Završnom Mastersu, pošto je od Đokovića poražen rezultatom 6:1, 6:1.

U drugom meču grupe A od 21 čas sastaju se Novak Đoković i Stan Vavrinka.

Duel u ’O2 areni’ Berdih je počeo odlično, i već u prvom gemu protivniku oduzeo servis iz četvrte prilike. Tada je i odredio tok meča, pošto je do kraja prvog dela igre čuvao svoj servis, a novim brejkom poveo sa 1-0.

U drugom setu bio je još ubedljiviji, Čilić je mnogo grešio i na kraju je Čeh stigao do trijumfa za samo sat vremena i 16 minuta.

Hrvatski teniser imao je 11 vinera i čak 30 neiznuđenih grešaka, dok je taj odnos kod Berdiha bio 16:17.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: