Radonjić: Sami sebe pobedili

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su mnogi faktori uticali na to da Crvena zvezda izgubi u finalu KLS.

Izvor: ÐN

Subota, 21.06.2014.

22:44

Default images

Partizan je savladao Crvenu zvezdu rezultatom 95:87 posle produžetaka i došao do pobede u finalnoj seriji od 3-1.

„Partizan je imao prednost domaćeg terena pred start i to smo dobro znali. Seriju smo otvorili odlično, ali je taj drugi meč bio loš. Uticalo je negativno na nas i ono što se dešavalo u prvoj utakmici, kao i sada. Imali smo sve u svojim rukama, ali smo sami sebe pobedili. I Večeras smo pokazali da smo dobro radili, nije se možda očekivalo, ali su nas koštala poslednja dva minuta u kojima je bilo mnogo grešaka“, rekao je Radonjić u izjavi za RTS.

Kapiten ’crveno-belih’ Marko Simonović čestitao je protivniku na osvojenoj 13. uzastopnoj tituli.

„Bili smo veoma nervozni i napeti u ovom meču, ali su sitnice odlučile. Mislim da smo mogli i mi da se radujemo, ne bi bilo nezasluženo da smo mi osvojili, a sigurno smo zaslužili da seriju odvedemo u petu utakmicu. Čestitam Partizanu na tituli“, rekao je Simonović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: