Petrović ostaje na klupi "Cedevite"

Aco Petrović ostaje na klupi Cedevite, pošto uprava kluba nije uvažila njegovu ostavku nakon šokantnog poraza od petorice igrača Zadra.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.02.2011.

14:32

Default images

Aleksandar Petrović ostaje na klupi Cedevite. Reakcija nakon šokantnog poraza od Zadra u polufinalu kupa , protiv samo petorice igrača i ostavka su povučene.

Kako se navodi na sajtu kluba, Petrović je dan nakon poraza, ostao na klupi jer vodeći ljudi “Cedevite” nisu uvažili njegovu želju da ode, i nakon toga je “Aca Trica” ipak povukao ostavku.

"Aco je postupio moralno i logično odmah po završetku duela sa Zadrom koji nas je, iskreno govoreći, sve zajedno šokirao", izjavio je sportski direktor Matej Mamić za klupski web-sajt nakon polufinala kupa.

Mamić je dodao da Petrović ima podršku kompletne uprave da nastavi posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: