Uslovna kazna za Vulvehempton

Premijer liga kaznila Vulverhempton uslovno, zbog izvođenja "drugog tima" na Old Traford.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 18.02.2010.

12:23

Default images

Engleski fudbalski klub Vulverhempton kažnjen je uslovno sa 25.000 funti, pošto je na prvenstvenoj utakmici protiv Mančester junajteda namerno izveo oslabljeni tim, saopšteno je iz sedišta lige.

U saopštenju Premijer lige navodi se da će Vulverhempton morati da plati 25.000 funti ako još jednom "ne ispuni obaveze prema ligi i ostalim klubovima", kao što je to učinio na utakmici protiv Mančester junajteda prošlog decembra.

Trener Mik Mekarti je za meč protiv Junajteda promenio 10 igrača iz prve postave, u odnosu na utakmicu protiv Totenhema, tri dana ranije, koju su Vulvsi dobili sa 1:0. Vulverhempton je 15. decembra izgubio od Mančestera sa 0:3.

Mekarti je, zatim, na sledećoj utakmici protiv Barnlija vratio devet igrača u tim i Vulvsi su pobedili sa 2:0. On je tada rekao da "samo bira tim koji može da ostvari dobre rezultate".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: