Sport: Mažić oštetio Partizan

Sudija 134. derbija Milorad Mažić oštetio je fudbalere Partizana jer u 67. minutu posle napada Gaja na Moreiru nije dosudio jedanaesterac, piše 'Sport'.

Izvor: B92, Sport

Utorak, 07.10.2008.

10:09

Default images

'Sport', pozivajući se na "nekolicinu bivših i sadašnjih sudija" tvrdi da je internacionalni sudija prevideo da posle onoga što se dešavalo u šesnaestercu Crvene zvezde igra ne može da bude nastavljena 'sudijskom loptom'. U trenutku kada je Gaj udario Moreiru lopta je bila u igri pa je obaveza Mažića bila da dosudi jedanaesterac u korist gostujućeg tima.

'Sport' piše i da je Mažićev propust primetio posmatrač suđenja na utakmici Crvena zvezda - Partizan Miroslav Radoman i da će u petak na analizi suđenja potvrditi grešku internacionalca koji je sudio poslednja dva prvenstvena derbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: