Pešić otkrio kada se Jokić priključuje i šta se dešava sa Bogdanovićem

Selektor Srbije Svetislav Pešić govorio je na konferenciji za medije pred meč sa Belgijom u okviru kvalifikacija za Mundobakset.

Izvor:

Subota, 02.07.2022.

16:14

Pešić otkrio kada se Jokić priključuje i šta se dešava sa Bogdanovićem
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs

Popularni "Kari" je iskoristio tu priliku da govori i o igračima koji tek treba da se priključe timu.

"Od pomenuta 23 igrača koja su igrala na ovih pet utakmica, samo trojica su igrala na svakoj – Avramović, Kuridža i Ristić. Na ovoj utakmici u Rigi izgubili smo tri igrača, za Avramovića ne znamo da li je slomio ruku, Bjelica je obnovio povredu, Kuridža se povredio i oni nisu trenirali. Što se ostalih tiče, kao i dolazaka u reprezentaciju, Lučić je imao koronu, još mu je pukao mišić i ne znamo da li će biti operisan, Teodosić se povredio, Micić se povredio na početku, pa obnovio povredu. Bogdanović je povređen, krajem jula se vraća sa rehabilitacije i ne znamo da li će moći da igra, Pokuševski je bio ovde, nije dobio dozvolu tima da igra kvalifikacije koje u NBA ne priznaju kao zvanično takmičenje", rekao je i dodao:

"Prema ugovoru NBA i FIBA, NBA igrači pod ugovorom imaju pravo da treniraju sa reprezentacijama 28 dana pred takmičenje. Dogovor je da se Jokić priključi 4. avgusta na početku priprema, a koliko mu znači reprezentacija govori i to što nam je poželeo sreću pred Letoniju, poslao nam je poruke podrške… ", zaključio je Pešić.

Duel Srbije i Belgije, igra se u nedelju od 21 čas u niškom "Čairu"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: