Stanković produžio ugovor sa Zvezdom!

Dejan Stanković produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2025. godine, objavio je klub iz Ljutice Bogdana.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 25.05.2022.

13:04

Stanković produžio ugovor sa Zvezdom!
Foto: FK Crvena zvezda

"Šef stručnog štaba Crvene zvezde i legenda našeg kluba Dejan Stanković produžio je ugovor do 2025. godine. Ovim potpisom, uprava našeg kluba je uradila veliki posao pred sve izazove koji nas čekaju u narednom periodu", piše na zvaničnom sajtu kluba.

Najveća nedoumica ovog leta u Ljutice Bogdana bila je da li će Stanković produžiti ugovor, pošto je bilo spekulacija o njegovoj želji da trenersku karijeru nastavi da gradi u Italiji.

"Fenomenalno se osećam. Posle veoma dobre i teške sezone, napravili smo veliki uspeh i potpis ugovora je potvrda da zajedno možemo sve, da pozitivno razmišljamo o budućnosti. Zahvalio bih se klubu na poverenju i strpljenju. Ovo su bile lepe dve i po godine, sad kreće novi i još jači ciklus. Ovo je samo potvrda da je klub od prvog dana verovao u mene, tako da činimo jaku celinu i blok. Zahvalio bih se i mojim momcima, bez njih ni ja ne bih bio kompletiran. Ne bih uspeo da napravim tako značajne rezultate da nije bilo njih. Hvala i navijačima koji su uvek bili uz mene i davali podršku. Zajedno možemo sve", rekao je Stanković.

Zimus se spominjala Sampdorija, mnogi su ga već videli na izlaznim vratima, ali Stanković je ostao i osvojio novu titulu, a u četvrtak će imati šansu i za duplu krunu.

Stanković je od dolaska na mesto šefa stručnog štaba osvojio tri titule i dva puta je igrao nokaut fazu Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: