Da li su Denveru potrebna pojačanja?

Za manje od mesec dana završava se "prelazni rok" u NBA ligi.

Izvor: B92

Utorak, 18.01.2022.

14:00

Da li su Denveru potrebna pojačanja?
Foto: Profimedia

To je poslednja šansa za timove da se "pojačaju" u borbi za plej-of i titulu.

Među ekipama koje bi mogle da budu aktivne su svakako i Denver Nagetsi.

"Grumenje" u rosteru ima tim dostojan borbe za titulu, ali zbog brojnih povreda trenutno se bori za direktan plasman u plej-of.

Međutim, NBA analitičari smatraju da u Koloradu ne bi trebalo ništa da menjaju u februaru.

"Denverove šampionske nade će odlučiti povrede. Nikola Jokić je ostao bez pomoći Džamala Mareja (ligamenti kolena) i Majkla Portera Džuniora (operacija leđa), ali nisu sve nade izgubljene. U stvari, Nagetsi se nadaju povratku obojice do kraja ove sezone",
piše Bličer riport.

"Dajte Jokiću potpunu podršku i Nagetsi mogu da se probiju do šampionske trke. Zbog toga, ovi potencijalni povraci su sva pojačanja koja su neophodna Denveru. Nagetsi su već upumpali značajna sredstva u ovo jezgro, pa bi dodatno žrtvovanje moglo da bude previše rizično kada nije sigurno da li će se Marej ili Porter vratiti i kako će izgledati ako se vrate", navodi se u nalaizi.

Nagetsi su trenutno šesti na Zapadu sa skorom 22-20, sa dvanaest pobeda manje od lidera konferencije Finiks Sansa (34-9).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: