Stanojević: Ulazimo oprezno, iskustva nisu dobra

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da će njegov tim igrati napadački protiv Anortozisa u prvom kolu grupne faze Lige konferencija.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 15.09.2021.

11:11

Stanojević: Ulazimo oprezno, iskustva nisu dobra
Srdjan StevanovicStarsportphoto

Stanojević se obratio novinarima pred put na Kipar.

"Iskustva srpskih klubova na Kipru poslednjih godina nisu bila dobra, tako da protiv Anortozisa ulazimo u meč maksimalno oprezni. Kod nas je uvek pritisak, ali treba reći da je laskše igrati u grupi nego eliminacione utakmice u kvalifikacijama. Igraćemo ofanzivno, moraćemo nekoliko igrača da izrotiramo, očekuje nas "večti derbi" u nedelju", rekao je.

Meč izmedju Anortozisa i Partizana igra se sutra od 21 sat u Nikoziji.

"Kiprani su iskusna ekipa, imaju više igrača koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Što se nas tiče, utakmicu zbog povreda propuštaju Suma i Pantić, a u timu neće biti ni Miletić", zaključio je Stanojević.

Defanzivac Partizana Aleksandar Miljković rekao je da tim motivisan pred prvi meč u Evropi.

"Radi se o kvalitetnoj ekipi, znamo šta nas čeka na Kipru, da su jedna legija stranaca, da su stranci uglavnom u timu, ali mi imamo svoj put. Korak po korak, analiziramo sve. Ekipa je motivisana, prva je evropska utakmica za nas. Partizan kao veliki klub ide na pobedu i što povoljniji rezultat", rekao je Miljković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: