Oglasio se Vidić: Terzić je poslednja osoba kojoj bih se poverio

Nemanja Vidić, proslavljeni srpski fudbaler, javio se nakon što je generalni direktor Zvezdan Terzić rekao da se čuo sa njim pre godinu i po dana.

Izvor: B92, MozzartSport

Utorak, 24.11.2020.

13:20

Oglasio se Vidić: Terzić je poslednja osoba kojoj bih se poverio
. (Photo by Stuart Franklin/Getty Images)

Terzić je, gostujući na TV Prva, rekao kako je sa Nemanjom razgovarao i da mu je tom prilikom nekadašnji štoper Mančester junajteda kazao da mu je želja da jednog dana bude selektor reprezentacije Srbije.

"Sa Nemanjom sam razogavarao pre godinu i po dana, tada mi je rekao da je završio profi licencu u Engleskoj i da mu je želja da bude trener i jednog dana selektor i siguran sam da će biti", rekao je Terzić.

Ubrzo se javio Vidić.

"Poslednja osoba kojoj bih se ja poverio o svojim planovima je Zvezdan Terzić. Ja sa njim nemam komunikaciju", kratak je bio Vidić u izjavi za Mozzart Sport.

Podsećamo, Vidić se pre nekoliko dana oglasio otvorenim pismom u kojem je osudio rad Fudbalskog saveza Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

257 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: