Sakramento za dva i po minuta nadoknadio 17 razlike i pobedio! VIDEO

Sakramento Kingsi ostvarili su preokret koji će se prepričavati.

Izvor: LN

Utorak, 28.01.2020.

04:50

Sakramento za dva i po minuta nadoknadio 17 razlike i pobedio! VIDEO
AP Photo/Craig Lašig

Kingsi su pobedili Minesota Timbervulvse na gostovanju rezultatom 133:129, posle produžetka.

Sakramento je uspeo da nadoknadi ukupno 27 razlike, to jest čak 17 poena zaostatka na dva i po minuta do kraja, dođe do dodatnih pet minuta, a onda i pobedi.

Briljantnu partiju pružio je Nemanja Bjelica, koji je imao 20 poena (7/10), devet skokova, osam asistencija, dve ukradene lopte i tri blokade.

Da bi nadoknadili pomenutu razliku, Kingsi su morali da krenu loše. Minesota je već tokom prve četvrtine došla do 16 poena prednosti, a razlika je ubrzo i uvećana.

Izabranici Luka Voltona na poluvreme su otišli sa -18, a ni u trećoj četvrtini nisu imali nikakav odgovor za raspoložene "vukove".

Minesota je tokom treće četvrtine imala i maksimalnih 27 poena prednosti, a bila je na +17 na dva i po minuta do kraja. Tada je usledio nestvaran preokret.

Kingsi su napravili ogromnu seriju, trojkom Hilda došli na -3 na 30 sekundi do kraja, a šut je zatim promašio Endrju Vigins.

Dieron Foks je fauliran na 4,7 sekundi do kraja. Pogodio je prvo bacanje, drugo namerno promašio, a onda uhvatio ofanzivni skok i pogodio za izjednačenje. Šut za pobedu je promašio Karl-Entoni Tauns. Obe ekipe su dosta ofanzivno ušle u produžetak, gde ih je sačekala nova drama.

U poslednji minut se ušlo nerešenim rezultatom, a Kingsi su prelomili boljim izvođenjem bacanja, te kompletirali potpuno nezamisliv preokret.

Badi Hild je bio nezaustavljiv sa klupe sa 42 poena (14/24). Foks je imao 22 poena, šest skokova i sedam asistencija, dok je doprinso dao i Bogdan Bogdanović sa 11 poena (4/11), i šest uhvaćenih lopti.

Na drugoj strani Endrju Vigins je imao 36 poena, devet skokova i osam asistencija. Pratili su ga Robert Kavington sa 24 i Tauns sa 23 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: