Novi semafor na "Marakani" spreman za premijeru

Posle dve nedelja radova, baš kako je i najavljeno, stadion "Rajko Mitić" dobio je novi semafor.

Izvor: B92

Petak, 19.07.2019.

21:23

Novi semafor na
Foto: FK Crvena zvezda

Konstrukcija starog "lampaša" na južnoj tribini u potpunosti je skinuta da bi na njeno mesto bio postavljen novi, mnogo moderniji semafor.

Iz Crvene zvezde poručuju da je novi semafor jedan od najvećih u Evropi i da ima dimenzije od 15,36 metara širine i 5,76 metara visine.

Ostalo je da se urade završni detalji, povežu električne instalacije, tako da će novi smefor premijerno biti pušten u rad u subotu, 21. jula, u susretu prvog kola Linglong Superlige Srbije, protiv Javora.

Takođe, iz Crvene zvezde poručuju da su razmišljali i o drugačijoj poziciji semafora, ali se od te ideje odustalo, pa će navijači moći da vreme, rezultat i strelce proveravaju na staroj poziciji, u vrhu južne tribine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: