Odlična igra Partizana za rutinsku pobedu protiv Voždovca

Fudbaleri Partizana pobedili su Voždovac sa 4:0 u 11. kolu Superlige Srbije.

Izvor: PT

Petak, 05.10.2018.

17:45

Odlična igra Partizana za rutinsku pobedu protiv Voždovca
Foto: Starsport

Izabranici Zorana Mirkovića odigrali su odličan meč pred domaćom publikom, čime su se vratili na stazu pobeda.

Golove za crno-bele postigli su Miletić u 19, Zakarić u 41, odnosno 71. minutu, kao i Ivanović u 90+4. Ovo je bila sedma pobeda za Partizan u Superligi, dok je Voždovac pretrpeo šesti poraz u 11 utakmica.

Ekipa iz Humske u narednom kolu gostuje Spartaku iz Subotice, dok Voždovac čeka lučansku Mladost.

Iako su crno-beli odigrali rutinsku utakmicu, na početku duela moglo je lako da bude 0:1 na semaforu. Stuparević je u sedmom minutu prevario Stojkovića i poslao loptu u praznu mrežu, međutim Valijente je stigao loptu i sa gol linije otklonio opasnost.

Partizan nije izgledao mnogo bolje od Voždovca, ali je uspeo prvi postigne gol. Pantić je u 19. minutu centrirao, lopta je uz dosta sreće došla do Miletića koji je lako poslao loptu u gol.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Crno-beli su mnogo lakše disali nakon ovog pogotka i do kraja prvog perioda igre uspeli su da udvostruče prednost.

Pantić je izveo slobodnjak, lopta je došla do Nikolića, koji ju je odložio do Zakarića, a ovaj prelepim udarcem sa nekih 25 metara savladao Ilića. Igrao se 41. minut, a ovo je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku crno-beli su krenuli odlučno da postignu treći pogodak i reše pitanje pobednika. Nije im pošlo za nogom početkom drugog perioda igre, ali zato jeste u 71. minutu.

Odgovornost za indirektan udarac preuzeo je Zakarić, koji je preciznim, plasiranim, udarcem drugi put savladao Ilića. Do kraja meča Partizan je postigao još jedan pogodak, a strelac je u nadoknadi vremena bio Đorđe Ivanović.

Meč možete pratiti putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

190 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: