Španski komentator zapevao u programu: Crno beli, crno beli VIDEO

Košarkaški Partizana pretrpeli su težak poraz na pripremnom meču od Tenerifa, međutim za detalj koji će ostati upamćen sa ovog meča zaslužan je komentator.

Izvor: PT

Ponedeljak, 10.09.2018.

14:45

Španski komentator zapevao u programu: Crno beli, crno beli VIDEO
Foto: Starsport

Na kraju prve četvrtine crno-beli su se nalazili u akciji, a Španac je u sred programa zapevao "Crno beli, crno-beli", imitirajući poznatu Partizanovu pesmu.

Ekipa Nenada Čanka dobro se držala samo u prvih deset minuta kada je rezultat na semaforu bio 25:23. U drugoj četvrtini usledio je potom, a Partizan na kraju je poražen sa +38.

Partizanu tek sledi najteži zadatak tokom priprema pošto ih 12. septembra čeka ekipa Barselone.

Sezona u ABA ligi kreće 28. septembra, a Partizan u prvom kolu igra protiv Cedevite u Zagrebu (20h, 29.9). Pre toga sledi Superkup ABA lige koji kreće 20. septembra. Crno-beli se četvrtfinalu sastaju sa Mornarom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: