Hukić: Volim moj Novi Pazar i moju Srbiju, uvek rado dolazim ovde

Muamer Hukić, poznatiji u svetu boksa kao Marko Huk, govorio je u Jutarnjem programu TV Prva o svemu onome što ga čeka naredne jeseni u ringu.

Izvor:

Četvrtak, 26.07.2018.

11:30

Hukić: Volim moj Novi Pazar i moju Srbiju, uvek rado dolazim ovde
Getty Images

"Očekujem da, kao i svakog puta, bude prelepo. Što se Novog Pazara tiče, ovde se uvek super osećam jer volim svoj grad, volim svoje mesto i svoju zemlju, pa uvek rado dolazim", rekao je Hukić i potom nastavio:

"Došao sam pre svega malo da se odmorim, ali i da počnem sa prvim treninzima. Oni nikada nisu laki, ali vode ka onome što želim na jesen", rekao je rekorder svetskog boksa sa trinaest uzastopnih trijumfa u borbama za titulu vladara planete, koji se takmiči pod zastavom Nemačke gde i živi.

Muamer kaže i da mu je bilo mnogo teško da održava kilažu za kruzer kategoriju, a vi u video prilogu možete videti i kako se oseća sada kada je prebacio 'stotku'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: