Čanak: Sad idemo da osvojimo titulu u ligi

Trener Partizana Nenad Čanak najavio je posle osvajanja "Žućkove levice" u Kupu Radivoja Koraća i "napad" na titulu u domaćem šampionatu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.02.2018.

00:06

Čanak: Sad idemo da osvojimo titulu u ligi
StarSport

Partizan je u Kupu bio bolji od Zvezde 81:75, u ABA ligi nije uspeo da se plasira u plej-of pa ostaje u trci za titulom u Superligi Srbije na proleće.

Čanak je rekao je prvo poluvreme okončano nerealnom razlikom u korist crno-belih 49:31 posle čega je bilo očekivano da se Zvezda podigne.

"Apsurdno je pričati koliko mi ovaj trofej znači. Ja sam na početku karijere i ovo mi znači za dalje. Ne znam kako će ići dalje moja karijera , ali ću ovaj dan pamtiti do kraja života. Poznato je kakvu smo sezonu imali, mislim da je ovo trebalo ekipi da shvati da može da igra sa ekipom vrhunskog nivoa. Imamo cilj i da u KLS napadnemo trofej", rekao je Čanak posle utakmice, čija je ekipa funkcionisala dobro kako u odbrani, tako i u napadu.

"Odbrana je bila na nivou na kom je trebalo da bude ove sezone. Uspeli smo da se nametnemo, Zvezda ima odličan tim .Imali smo dominaciju u skoku i to su bitni parametri za ovu utakmicu. Sezona još nije gotova, Partizan ima ambicije da postane šampion Srbije ove sezone", zaključio je strateg crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: