Milojeviću novi ugovor, četiri pojačanja u Zvezdi?

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević je za nekoliko meseci potpuno transformisao igru crveno-belih, pa bi već u decembru mogao da produži ugovor.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.11.2017.

10:59

Milojeviću novi ugovor, četiri pojačanja u Zvezdi?
StarSport

Za Gelora Kangu, Ričmonda Boaćija i Mičela Donalda ima interesovanja, a klub je već stupio u kontakte sa menadžerima igrača koji bi mogli da ih zamene.

"Dogovorili smo se da 13. decembra završimo jesenji deo sezone i da odmah posle toga sednemo za sto i da u toku decembra završimo priču oko novog ugovora. To je naša želja, nadamo se i trenera Milojevića", rekao je za RedStarBelgrade generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Fudbal upoređuje sa jednom pokretnom trakom i svestan je da Milojević neće ostati u klubu tokom cele svoje trenerske karijere, ali priželjkuje da Milojević ostane u Zvezdi "na duže staze".

"Pratim ja to, u sredu su me zvali novinari da me pitaju, Paok se pojavio sada, ali ne treba se baviti spekulacijama. Znamo šta hoćemo, mislim da smo na dobrom putu. I Milojević je zadovoljan, ispoštovan sa svakog aspekta, pa i tog finansijskog pa nema razloga za priču na tu temu", kaže Terzić i dodaje da od igrača Nemanja Radonjić jedini izvesno nije na prodaju jer su mu mogućnosti još uvek neslućene.

"Imali smo konkretnu ponudu Juventusa za Uroša Račića i Briža za Račića, međutim u ovom trenutku mislim da ni on nije za prodaju jer je perspektivan", rekao je Terzić.

Zvezda letos nije prodala ni Boaćija za četiri miliona evra i Kangu za tri miliona. U klubu su obrazlagali da hoće da nastave sa dobrim igrama i u Ligi Evrope, a ako njih dvojica odu, spremna su četiri pojačanja. Mada direktor Zvezde nije precizirao o kojim igračima je reč, kao jedno od tih pojačanja se spominje Mirko Ivanić iz BATE Borisova.

"Ako odu Kanga i Boaći naša je obaveza da dovedemo bolje i kvalitetnije igrače. Skautirali smo i suzili na četiri igrača koje bismo doveli u januaru. Stupili smo u pregovore sa njima i njihovim agentima. Ako odu Kanga i Boaći mogu da poručim navijačima Zvezde da budu bezbrižni, dovešćemo mnogo kvalitetne igrače. Po prvi put smo spremni i da platimo ozbiljna obeštećenja", kaže Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: